Iskustvo korištenja Arthrolon

Iskustvo korištenja Arthrolon kreme od Irine iz Sankt Peterburga

Nedavno mi se zglob lakta upalio. Vrlo neugodna stvar: u redu je ne micati ruku, odmah boli. Ovo jako kvari život, morate biti oprezni, ne činiti nagle pokrete, koristiti gotovo samo jednu ruku.

Dijagnosticiran je artritis lakta. Liječnik je savjetovao Arthrolon kremu za zglobove, objasnio da je to moderan učinkovit lijek, ali se često krivotvori, pa ga je stoga potrebno kupiti na službenoj web stranici. Našao sam službenu web stranicu i naručio - vrlo brzo je došla jedna lijepa cijev i počeo sam je koristiti.

iskustvo korištenja kreme arthrolon

Kako koristiti kremu?

Vrlo je jednostavno: mažite bolno mjesto tri puta dnevno. Glavna stvar je ne propustiti.

Učinio sam to i svakim danom postajalo je sve lakše. Bol i oteklina su nestali. Sada je prošlo gotovo mjesec dana korištenja, završavam tečaj, a lakat me praktički ne boli. Mogu normalno pomicati ruke i voditi ispunjen život. Liječnik je rekao da je nakon završetka glavnog tečaja moguće nastaviti mazati lakat - radi prevencije. Mislim da ću to učiniti.

U međuvremenu sam odlučila podijeliti svoje iskustvo korištenja kreme, jer je to iskustvo bilo jako pozitivno. Ovaj alat stvarno radi!